Menu

Onderwijsassistent/Leerkrachtondersteuner (1,0 wtf) - De Taalklas

Voor de Taalklas Duin- en Bollenstreek in Noordwijkerhout zoeken wij een  onderwijsassistent/leerkrachtondersteuner!
We hebben fulltime plek, maar parttime is ook mogelijk. We zoeken iemand die zelfstandig, pedagogisch sterk en enthousiast is.

Wij zijn de Taalklas Duin -en Bollenstreek en bieden onderwijs aan anderstalige kinderen tussen de 6 en 12 jaar die de Nederlandse taal onder de knie moeten krijgen. Het doel is om kinderen in ongeveer één jaar voldoende (basis)kennis van de Nederlandse taal bij te brengen, zodat zij kunnen starten op een reguliere school. Wij vinden het belangrijk om zelfvertrouwen, een zelfstandige werkhouding en het gevoel van verantwoordelijkheid voor eigen prestaties te ontwikkelen. Dit doen wij door de kinderen een programma op maat te bieden afhankelijk van de moedertaal, schoolhistorie en leeftijd. Als ondersteuner bij de Taalklas krijg je te maken met een zeer gedifferentieerde groep leerlingen en ondersteun je de leerkracht van de groep. Jij helpt met het voorbereiden van de lessen en jij neemt groepjes apart voor extra ondersteuning en uitleg. Jij kunt goed inschatten of en wanneer de kinderen extra aandacht nodig hebben. Door jouw flexibiliteit is het geen probleem om te ondersteunen in verschillende klassen. 

Ben jij iemand die:

  • Beschikt over enthousiasme om op een positieve manier anderstalige kinderen les te geven
  • Affiniteit heeft met kinderen met speciale leer- en ondersteuningsbehoeften
  • Kennis heeft van NT2 of zich hier in wil verdiepen
  • Goed kan samenwerken

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor de (resterende) duur van het schooljaar. Inschaling is conform CAO PO.
  • Een aanstelling van 1,0 fte of deeltijd in overleg 
  • Een uitdagende klus in een ambitieus, gezellig team

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met recent CV. Klik op de button ‘solliciteren’. Vul je gegevens in op het formulier en kies voor ‘aanmaken’ dan zullen wij jouw sollicitatie ontvangen en in behandeling nemen.

Procedure
Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sandra van Grieken.
Kijk voor meer informatie over de school en het team op www.onderwijsnieuwkomers.nl.
De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. De gesprekken zullen op locatie plaatsvinden.

Over Sophia Scholen
Sophia Scholen is een innoverende organisatie, gericht op kwalitatieve groei. Wij faciliteren het onderwijs op schoolniveau en investeren in een professionele organisatie waar circa 600 medewerkers werkzaam zijn. Onze 28 scholen verzorgen uitdagend en toekomstgericht onderwijs dat inspeelt op de individuele mogelijkheden en leerbehoeften van alle leerlingen in een veilige omgeving. Onderwijs waar wij trots op zijn. Onderwijs waarin vertrouwen en duurzaamheid centraal staan, waar onze leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen ontwikkeling en zich voorbereiden op hun toekomst. Onderwijs dat verwondert en dat aansluit bij onze creatieve en ondernemende regio; de Duin en Bollenstreek.

Verklaring omtrent gedrag
Voor aanvang dienstverband is overleg van een verklaring omtrent het gedrag vereist.

Geïnteresseerd? Klik dan op de button 'solliciteren' rechtsboven.

Door te solliciteren op een functie en het toesturen van je motivatiebrief en CV geef je ons toestemming om je gegevens op te slaan. Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken ter beoordeling van je profiel, kennis en ervaring. Na invulling van de vacature verwijderen wij jouw gegevens binnen 6 maanden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden.

Contactpersoon vacature

Acties