Menu

Open sollicitatie
Heb je de openstaande vacatures van Sophia Scholen bekeken en heb jij andere ambities/wensen? Wil je jouw kwaliteiten kenbaar maken en aanbieden? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie insturen. Klik op de button ‘solliciteren’ zodat je je CV en motivatiebrief kunt uploaden. Vul je gegevens in op het formulier en kies voor ‘aanmaken’ dan zullen wij jouw open sollicitatie ontvangen en in behandeling nemen.

Wanneer we je motivatiebrief en CV ontvangen, bekijken wij jouw informatie zo snel mogelijk. We geven uiterlijk binnen drie weken na de instuurdatum een reactie waarin we je uitnodigen voor een gesprek of waarin we aangeven dat je niet in aanmerking komt voor een passende functie. In sommige gevallen zullen we je vragen of we je gegevens voor een bepaalde termijn mogen aanhouden.

Over Sophia Scholen
Sophia Scholen is een innoverende organisatie, gericht op kwalitatieve groei. Wij faciliteren het onderwijs op schoolniveau en investeren in een professionele organisatie waar circa 600 medewerkers werkzaam zijn. Onze 28 scholen verzorgen uitdagend en toekomstgericht onderwijs dat inspeelt op de individuele mogelijkheden en leerbehoeften van alle leerlingen in een veilige omgeving. Onderwijs waar wij trots op zijn. Onderwijs waarin vertrouwen en duurzaamheid centraal staan, waar onze leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen ontwikkeling en zich voorbereiden op hun toekomst. Onderwijs dat verwondert en dat aansluit bij onze creatieve en ondernemende regio; de Duin en Bollenstreek.

Door een open sollicitatie in te sturen met je motivatiebrief en CV geef je ons toestemming om je gegevens op te slaan. Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken ter beoordeling van je profiel, kennis en ervaring. Wanneer wij geen passende vacature vacant hebben zullen wij jouw gegevens binnen 6 maanden verwijderen. 

Acties