Menu

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke functie binnen Sophia Scholen, maar staat jouw droombaan er momenteel niet bij? Maak je wensen en kwaliteiten dan kenbaar middels een open sollicitatie.

Klik op de button ‘open sollicitatie’ zodat je je CV en motivatiebrief kunt uploaden. Vul je gegevens in op het formulier en kies voor ‘aanmaken’. Wij ontvangen vervolgens jouw gegevens en nemen deze zo snel mogelijk in behandeling.

We geven uiterlijk binnen twee weken een reactie waarin we je uitnodigen voor een gesprek of waarin we aangeven dat je niet in aanmerking komt voor een oriënterend gesprek. Ook als we je gegevens graag in portefeuille houden, stellen wij je hiervan uiteraard op de hoogte.

Stage

Ben jij PABO-student(e) en wil je stage lopen op één van onze scholen? Dat kan! Bij Sophia Scholen ben je van harte welkom.

Voor de meeste opleidingsvarianten wordt dit geregeld vanuit het praktijk- of stagebureau van de opleiding. Wij ontvangen onze meeste stagiaires van Hogeschool InHolland (Den Haag en Haarlem) of Hogeschool Leiden.

Heb je een specifieke of dringende vraag hierover? Neem dan contact op met onze

Schoolopleiders/Stagebegeleiders:

  • voor studenten van InHolland:  Margreet Verdoes, mverdoes@sophiascholen.nl
  • voor studenten van HS Leiden: Marjon Heintjes, mheintjes@sophiascholen.nl